Tilaa itsellesi joustava vippi netistä – helpoin tehtävä koko maailmassa varsinkin kun luet meidän pikavippivinkit!

Etsitkö itsellesi vippiä ja et ole varma mistä sellaisen löytää edullisesti ja nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia? Meidän kautta löydät vipit helposti tilille ilman, että siihen kuluu juurikaan aikaa, sillä olemme vertailleet kaikki netin pikavipit valmiiksi ja sivuiltamme löydät vain parhaat ja edullisimmat vaihtoehdot. Vippivaihtoehtoja on tällä hetkellä niin paljon, että ensimmäistä kertaa lainaa hakevan on lähes mahdotonta tietää mikä on nyt kannattaa aloittaa vippivertailu 2014edullisin pikalaina ja millaisilla ehdoilla lainaa kannattaa hakea. Lainan hakeminen on helppoa, mutta halvimman lainan metsästys voi tuntua loputtomalta ja hyvin turhauttavalta. Nykyään pikaluotoissa ei ole enää niin paljoa eroja kuin mitä ennen ja voit hakea lainaa lähes mistä tahansa ilman, että joudut maksamaan minkäänlaisia piilokuluja, mutta joillain yrityksillä on kuitenkin selvästi paremmat lainaehdot kuin toisilla. Katso siis tarkkaan mistä vippiä tilaat jos aiot lähteä etsimään pikalainaa ominpäin.

Älä missään nimessä koskaan jätä vippejä vertailematta – tämähän avain säästämiseen!

Tämä vippivertailu auttaa teitä löytämään edullisen lainan joustavilla lainaehdoilla ja olemme todella valinneet sivustollemme vain meidän ja muiden mielestä parhaimpia firmoja. Katso alhaalta eri vaihtoehtoja ja valitse itsellesi parhaimmalta tuntuva yritys ja pistä vippi tilaukseen.

Vippi.net – takuu varmoja lainaratkaisuja verkon syövereistä

Vippi.net on uusi vippiä myöntävä firma, jonka kautta voit hakea lainat 50-400 euron väliltä edullisesti ja joustavin lainaehdoin. Voit valita maksuaikataulun vuorokauden tarkkuudella ja halutessasi siirtää eräpäivää eteenpäin, mikäli siltä tuntuu. Vippi.net on aloittanut toimintansa vasta 2012 vuoden syksyllä, mutta se on lyhyessä ajassa haalinut paljon asiakkaita. Jos haluat hakea lainaa ilmaiseksi netin kautta ja kohtuullisella korolla joustavin lainaehdoin niin Vippi.net on potentiaalinen vaihtoehto.

Pikavippi.fi – vanha kunnon konkari

Pikavippi.fi on ehkä tunnetuin pikavippiä myöntävä firma, josta saat haettu vipit 50-1000 € väliltä suhteellisen edullisesti. Pikavippi.fi on luotettava ja varma lainapaikka, josta saat vipin melko nopeasti tilille. Lainaehdot ovat kohtuulliset ja yli 200 000 suomalaista ei voi olla väärässä eli yritys on todella toimiva ja hyvä. Tutustu lainaehtoihin ja tilaa vippi Pikavippi.fi:n kautta ilmaiseksi netin kautta!

Monetti on laatulainapaikka ja siitä ei pääse yli eikä ympäri

Monetti on pitkään alalla toiminut vippifirma, jolta saat haettua pikavipit 50-1000 € väliltä hyvillä lainaehdoilla ja erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla. Monetti on myöntänyt kymmeniä tuhansia lainoja ja sillä monia tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Yrityksen asiakaspalvelu toimii moitteettomasti ja lainan toimitus on nopeaa ja kaikki pelittää täysin ilman ongelmia. Jos Monetti kiinnostaa, niin kannattaa silmäillä lainaehdot läpi ja pistää vippi hakuun.

Laina.com on monipuolinen ja takuuvarma luottoyhtiö

Laina.com on yksi tämän hetken parhaimmista vippifirmoista ja sitä kautta voit todella hakea vippiä niin paljon kuin ikinä haluat euron tarkkuudella ja samalla määrität myös laina-ajan itse, senkin vuorokauden tarkkuudella. Voit hakea vipit 50-1000 euron väliltä joustavin ehdoin ja saat haettua jopa 1000 euron ensilainaa. Yritys käsittelee lainahakemukset todella nopeasti ja saat yleensä rahat heti tilille riippuen hieman ruuhkista ja siitä mihin aikaan lainahakemuksen pistät vireille.

 

Mistä edullisin pienlainatuote parhailla lainaehdoilla? Käytkö läpi myös nämä ominaisuudet?

hae halvin vippi aina netistäParhaat lainaehdot ovat hankala määritellä, sillä jokaisella on omat kriteerinsä mitä lainan hakemiseen tulee, mutta yleisesti ottaen ihmiset etsivät kuitenkin halpaa vippiä pitkällä maksuajalla ja pienellä todellisella vuosikorkoprosentilla. Muut ehdot tuskin merkitsevät niin paljon, mutta ehkä kannattaisi huomioida myös eräpäivän siirto mahdollisuus ja muutamia muita seikkoja. Halvimman vipin löydät ylhäällä mainittujen yrityksien kautta melko helposti tai vaihtoehtoisesti voit kokeilla lainaa 5000 palvelua – jossa kätevä vippivertailu sekä tietoa Suomalaisista pikavipeistä. Korkokuluissa ei ole mitään hirveitä eroja ja kaikki firmat ovat takuuvarmasti luotettavia.

Halvimpia luottoratkaisuja saat kun tarkkailet lainojen korkoa – ei siis mitään ydinfysiikkaa!

Halvin vippi on aina helpointa määrittää todellisen vuosikoron perusteella, sillä siinä on huomioitu aina korkokulut sekä lainan takaisinmaksuaika. Samaa kaavaa käytetään kaikissa lainoissa aina pankkilainoja myöten. Lainan hakeminen tulee aina halvemmaksi jos haet pikavippiä pankkitunnuksilla verkon kautta, koska tekstiviestillä haettuihin lainoihin tulee aina jonkin verran ylimääräisiä kuluja päälle. Erot ovat melko pieniä, mutta jos laskee kaikki eurot niin eroavaisuuksia syntyy ja se näkyy etenkin vuosikorkoprosentissa.

 

Tilaa vippiä kaikista helpoiten verkkohakemuksella – hyviä puolia löytyy, huonoja ei niinkään!

pienikorkoisimmat vipit 5 minuutin verkkohakemuksellaJos haet vippiä verkon kautta pankkitunnuksilla, ehdottomasti paras puoli tässä on se, että se on edullisin vaihtoehto hakea pikavippiä ja myös todella helppo ja miellyttävä. Sinun ei tarvitse liikkua mihinkään ja eikä sinun myöskään tarvitse asioida puhelimitse tai mitään muuta epämiellyttävää. Pankkitunnuksilla lainaa haettaessa lainahakemus on myös kaikissa tapauksissa ilmaista, joten lainaan ei tule todellisen vuosikoron lisäksi enää muita kuluja ja piilokuluista murehtiminen on täysin turhaa. Verkkohakemus on myös todella turvallinen ja se käyttää TUPAS-systeemiä, joka on sama homma kuin pankeilla ja vaikutusvaltaisilla laitoksilla kuten KELA:lla yms. Tietosi pysyvät tallessa ja asioiminen lainafirman kanssa tapahtuu myös todella nopeasti ja he näkevät tietosi automaattisesti kun tunnistaudut firman sivuille verkkopankkitunnuksilla. Tämä on myös firmoja ajatellen, sillä heidän ei tarvitse manuaalisesti käsitellä kaikkia lainahakemuksia kokonaan ja luottotiedottomat lainan hakijat karsitaan usein automaattisesti TUPAS-ohjelman puolesta. Poikkeuksia kuitenkin on ja jostain voi luottotiedotonkin saada pikavippiä, mikäli verkon keskusteluihin käy uskominen.


Comments are closed.

Back to Top ↑