Hae matalakorkoinen pikalaina 50-4000 euroa verkkohakemuksella – tuttuun tapaan ilman takauksia tai vakuuksia

Pikalaina on tällä hetkellä vielä kätevin ja kaikista nopein rahoitusmuoto ja sitä on tarjolla monesta eri lähteestä. Pikalainaa myöntäviä yrityksiä on tällä hetkellä noin 145 kappaleen luokkaa eli vaihtoehtoja on riittävästi kun olet lainan tarpeessa on järkevää tehdä pikalainavertailu ja tulet yllättymäänja lainaa löytää myös kaikista vaativin lainaaja. Lainaehdoissa on hurjia eroja eli pikalainavertailu on erittäin suotavaa tehdä hyvin huolella, mikäli haluaa saada edullisimman pikalainan itsellesi parhaiten sopivilla lainaehdoilla ja muilla kriteereillä. Katso alapuolelta vaihtoehtoja mistä pikalainaa kannattaa ottaa.

Laina.com

Laina.com on yksi parhaimmista lainavaihtoehdoista ja voit hakea pikalainat 50-1000 euron väliltä yhden euron tarkkuudella 7-90 vuorokaudeksi. Päätät laina-ajan myös vuorokauden tarkkuudella, joten ohjat ovat todella sinun käsissäsi. Lainan myöntäminen on erittäin nopeaa ja saat rahat heti tilillesi jos haet lainaa klo 7-23 välisenä aikana. Muina aikoina haetut lainat siirretään tilillesi heti kun yritys avaa ovensa seuraavana päivänä. Tutustu Laina.comin lainaehtoihin ja hae joustava ja edullinen pikalaina nopeasti!

Ainalaina

Ainalainan kautta saat haettua pikavipit 24/7 100 – 1000 euron väliltä enintään 30 vuorokaudeksi. Ainalaina on toiminut vuodesta 2006 ja se on hyvin luotettava, joten lainaa hakiessa sinun ei tarvitse huolehtia, että tietosi joutuisivat vääriin käsiin. Tutustu yrityksen sivulla sen lainaehtoihin ja tilaa itsellesi edullinen pikalaina heti tämän vuorokauden sisällä!

Pikalaina24h.fi

Oletko aikeissa hakea pikalainaa 50 – 600 euron väliltä ja haluat todella halpaa pikalainaa? Vivus tarjoaa tällä hetkellä Internetin ehkä edullisinta pikavippiä todella loistavin lainaehdoin. Jos olet hakemassa vippiä yhtiöltä ensimmäistä kertaa, saat haettua lainaa jopa 400 euroa täysin ilman kuluja. Mikään muu tällä hetkellä olemassa oleva yritys ei myönnä korotonta lainaa, joten tähän tilaisuuteen kannattaa ilman muuta tarttua.

Seuraavassa vielä muutama pikalainavertailu, joista saatta olla hyötyä – ja varmasti onkin

Pikalainaa hakiessa on hyvä siis aloittaa etsiminen tutkien eri pikalaina vertailuja ja tätä kautta valita muutama parhaalta tuntuva vaihtoehto. Myös keskustelupalstat auttavat etsimään parhaan mahdollisen pikavipin ja voit lukea niistä totuudenmukaisia kommentteja ihmisiltä, jotka ovat ottaneet pikalainaa. Toisaalta tällä hetkellä voit hakea luotettavin mielin vippiä mistä tahansa, sillä lakiuudistusten myötä kaikki luottofirmat ovat joutuneet ilmoittautumaan Etelä-Suomen Aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin ja sinne pääseminen edellyttää riittävän hyvää osaamista ja ammattitaitoa luotonmyöntämisalalta ja lisäksi puhtaita taustoja. Kriteerit ovat hyvin tiukat ja kuka tahansa ei saa lupaa myöntää lainaa. Nykyään vippifirmat myös käyttävät Tupas-järjestelmää, joka on Suomen Finanssialan Keskusliiton kehittämä järjestelmä, jonne kirjaudutaan verkkopankkitunnusten avulla. Systeemi on erittäin turvallinen ja tietosi eivät voi mitenkään joutua ulkopuolisten käsiin. Tämä auttaa myös luottofirmoja, sillä he näkevät suoraan kuka lainaa hakee ja tämän taustat, joten jos jotain epäselvyyksiä tai maksuhäiriöitä

Hae pikalainoja ilmaiseksi pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä – myös tekstivipit ovat ilmaisia korkokattoasetuksen jälkeen

hae pikalainat täysin ilmaiseksiLainan hakemiseen on pari selvästi suosituinta vaihtoehtoa, jotka ovat siis pikavipin hakeminen verkkopankkitunnusten avulla tai puhelimella tekstiviestillä. Voit myös hakea jostain paikoista lainaa puhelimitse / asioimalla paikan päällä, mutta nämä eivät ole enää niin yleisiä keinoja. Ihmiset haluavat rahaa lainaksi helposti ilman, että siihen kuluu juurikaan aikaa tai vaivaa. Pikalainan hakeminen tulee kaikista halvimmaksi jos teet sen verkon kautta pankkitunnusten avulla. Ensinnäkin lainan hakeminen on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta aina ilmaista ja pystyt hakemaan lainaa kotoasi todella helposti ja nopeasti. Tässä ei mene montaakaan minuuttia ja saat lainarahat tilille. Toinen todella kätevä vaihtoehto on tekstivippi, jonka suosio on kyllä viimeaikoina hiipunut aavistuksen, mutta tätä käytetään kuitenkin vielä jonkun verran. Tekstivipit tulevat jossain määrin kalliimmaksi kuin lainat pankkitunnuksilla haettuna, joten tämäkin vaikuttaa niiden suosioon. Pienemmissä vipeissä saattaa olla huomattavia eroja varsinkin kun ottaa huomioon lainan todellisen vuosikorkoprosentin. Tekstiviestillä lainatessa lainan päälle tulee tekstiviestikulut, jotka ovat yleensä muutaman euron luokkaa ja joudut aina lähettämään kaksi viestiä saadaksesi pikalainaa. Tämä siis nostaa todellista vuosikorkoa huomattavasti varsinkin silloin kun kyseessä on pieni 50 – 300 euron pikalaina. Mieti siis lainatessa onko sinulla pääsy verkkoon, koska tällä tavalla voit säästää helposti muutaman euron ja netistä lainaaminen käy yhtä helposti ja nopeasti kuin tekstarilla lainaaminen.

Voiko pikalainaa saada luottotiedottomalle? Vastaus on jyrkkä EI – 2014 vuosi on viimeistään tehnyt tämän mahdottomaksi

pikalaina ei irtoa luottotiedottomalleLuottotiedottoman on huomattavasti vaikeampi saada haettua lainaa kuin henkilön, jolla luottotiedot ovat tallessa. Luottotietohäiriö vaikuttaa lainaamisen lisäksi moneen muuhunkin seikkaan, mutta esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla lainaaminen saattaa olla vaikeaa tai jopa mahdotonta jos sinulla on maksuhäiriöitä taustallasi. Tässä tapauksessa suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan yksityiseen lainafirmaan tai pankkiin ja kartoittamaan tilanteen. Voit saada lainaa ilman luottotietoja, mutta sinulla tulee olla omaisuutta ja/tai säännölliset tulot lähes jokaisessa tapauksessa. Poikkeuksia kuitenkin on ja monet ovat saaneet pikavippiä ilman luottotietoja, jos keskustelupalstoihin voi uskoa, joten yrittää voi aina ja ei sitä koskaan tiedä mistä laina irtoaa.

Päivitystä tähän – luottotiedoton ei voi käytännössä saada minkäänlaista lainatuotetta käsiinsä mistään

Luottotiedoton voi siis saada lainaa siinä missä muutkin ja mikään ei ole tämän takia pois suljettua. Se on vaan huomattavasti hankalampaa ja saattaa viedä hieman enemmän aikaa. Jos haet vippiä ilman luottotietoja niin valmistaudu todistamaan, että sinulla on säännölliset tulot palkkakuittien avulla ja saatat joutua todistamaan myös omaisuutesi, jonka avulla voit lainan taata. Kaikissa tapauksissa ei kuitenkaan näitä vaadita ja voit todella saada lainaa helposti yksityiseltä luottofirmalta. Nämä tarkistavat kaikki lainahakemukset hyvin yksityiskohtaisesti ja tapauksittain, joten jos olet hyvä puhumaan, saatat olla vahvoilla lainaa hakiessa. Valmistaudu siis hieman ennen kuin lähdet lainasta neuvottelemaan ja mieti tarkkaan mitä sanot, sillä sinulta tullaan varmasti kysymään lukuisia eri kysymyksiä ja lainanmyöntäjä vaatii melko varmasti tarkkoja vastauksia.


Comments are closed.

Back to Top ↑